top of page

Beleef de achttiende eeuw op Domein van Seneffe

Domein van Seneffe is een plaats waar alle facetten van het sociale leven in de achttiende eeuw worden onthuld, met name dankzij verschillende permanente en tijdelijke tentoonstellingen, conferenties en verschillende culturele activiteiten.
Proef het kasteelleven en duik in het hart van het museum om de sfeer en het leven van de Verlichting te ontdekken via de permanente collectie "Faste and Intimacy".
Ervaar emoties, ontdek wat er in de huiskamer gebeurt, maak een reis terug in de tijd...


Zondagmiddag, in de Chinese kamer, kun je een fijne tijd doorbrengen in de proefruimte "The Flavours of the Lights". Proef op dit moment de chocolade of dranken in de mode. Val voor de kleine zoetigheden terwijl je het adembenemende uitzicht op het park bewondert.


Als u van wandelen houdt, geniet dan van het Domaine de Seneffe Park, geklasseerd als een belangrijk Waals erfgoed en daterend uit de 18e eeuw. Het biedt zijn groene omgeving als zijn tuinen, met verschillende sferen, en weerspiegelt de relatie van mens tot natuur in de Verlichting. Het is ook een plek voor buitenexposities, een evenementenruimte waar het zo aangenaam is om te worden verleid door de schoonheid van de site en de magie van de evenementen.
Applicaties voor tablets en smartphones (gratis) stellen u in staat om de permanente tentoonstelling en het park anders en volgens uw keuze te bezoeken (anekdotes, geschiedenis, beschrijving van een object). Een aanvraag is speciaal gereserveerd voor kinderen. En als u geen tablet voor het museum heeft, kunt u er een huren bij de receptie.

Chateau de Seneffe
Chateau de Seneffe
Chateau de Seneffe
Chateau de Seneffe
Chateau de Seneffe
Chateau de Seneffe
bottom of page